اقامت ترکیه

دریافت اقامت ترکیه

لطفا در نظر داشته باشید که مفهوم اقامت با تابعیت متفاوت است، در اغلب موارد سرمایه گذاران در زمینه ملک در ترکیه به اشتباه بر این باور هستند که هم زمان با خرید ملک در ترکیه می توانند درخواست تابعیت یا پاسپورت ترکیه را ارائه دهند، با وجود این که دریافت اقامت ترکیه از طریق خرید ملک می تواند مقدمه درخواست تابعیت باشد، ولی اقامت با تابعیت متفاوت است.

ما در اینجا انواع اقامت های ترکیه و مراحل درخواست دریافت پاسپورت ترکیه را به اختصار شرح داده ایم در صورت اینکه نیازمند اطلاعات با جزییات بیشتر هستید می توانید از راه های ارتباطی در سایت استفاده نموده و با ما تماس بگیرید.

مراحل دریافت اقامت ترکیه

اولین مرحله از دریافت اقامت ترکیه ثبت درخواست اقامت ترکیه  بصورت آنلاین از اداره امنیت ترکیه می باشد. با توجه به شهری که قصد اقامت در آن را دارید در این وب سایت زمان ملاقات حضوری در اداره مربوطه به اقامت ترکیه را تعیین می کنید. تا قبل از فرا رسیدن تاریخ مراجعه حضوری به اداره امنیت ترکیه تهیه مدارک زیر الزامی است زیرا هنگام مراجعه حضوری ارائه آنها به منزله تکمیل پرونده متقاضی می باشد.

  •  کد مالیاتی: این کد از اداره مالیات ترکیه بصورت مراجعه حضوری و با ارائه اصل پاسپورت و آدرس محل سکونت در ترکیه دریافت می شود ( این آدرس می تواند آدرس هتل محل اقامت شما نیز باشد). در این مرحله مبلغی از متقاضی دریافت نمی گردد.
  •  بیمه نامه درمانی: مهمترین مدرکی که باید برای اقامت ترکیه تهیه کنید بیمه نامه درمانی شماست، توجه داشته باشید که اگر بیمه نامه یک ساله تهیه کرده باشید نمی توانید درخواست اقامت دو ساله در ترکیه را ارائه دهید. با ارائه پاسپورت و آدرس سکونت در ترکیه به هر کدام از نمایندگی های بیمه می توانید بیمه درمانی برای خود به ثبت برسانید. مدت زمان آن می بایست حداقل یکساله باشد، بصورت تقریبی مبلغ 500 لیر حق بیمه یکساله از متقاضی دریافت می شود که بستگی به شرکت بیمه گذار این مبلغ متغییر است.
  • ترجمه پاسپورت: یکی از مدارکی که بصورت حضوری به افسر اداره اقامت جهت دریافت اقامت ترکیه تحویل می دهید ترجمه پاسپورت می باشد. ترجمه پاسپورت شما به زبان ترکی در هر یک از دفتر خانه های رسمی ترکیه یا سفارت کشور ایران در آنکارا قابل انجام می باشد. هزینه تقریبی آن در حدود 100 لیر است.
  • قرارداد خرید یا اجاره ملک: ارائه اجاره نامه محل سکونت یا سند مالکیت یک ملک در ترکیه به همراه چهار قطعه عکس مالک یا مستاجر الزامی می باشد ( برای اجاره نامه توجه داشته باشید که اجاره نامه شما می بایست در دفتر خانه ثبت شده باشد).
  • پرینت گردش مالی: ارائه صورتحساب بانکی یا فاکتور صرافی که نشان دهنده این باشد که متقاضی مبلغ 6 هزار یورو در حساب خود موجود دارد و نشان دهنده این است که متقاضی قادر به پرداخت هزینه های خود در ترکیه به مدت یکسال می باشد.

پس از تهیه کلیه مدارک فوق و دریافت رسید پرداخت مبلغ تقریبی 600 لیر به حساب اداره امنیت ترکیه در روز تعیین شده به اداره فوق مراجعه نموده و پس از تکمیل پرونده درخواست اقامت ترکیه متقاضی بررسی و تایید می گردد، سپس کارت اقامت متقاضی به همان آدرس اعلام شده در ترکیه بوسیله پست ارسال می گردد.

خرید ملک و اقامت دائم ترکیه

شخصی که قصد اقامت دائم در ترکیه را دارد می بایست سوابقی از خود به دولت ترکیه نشان دهد که این سوابق شامل بضاعت مالی و داشتن حسن سابق یعنی پاک بودن از هر گونه جرم و جنایتی است. بنابراین شخص متقاضی باید مدت زمان مشخصی که در ترکیه 5 سال در نظر گرفته شده است را در این کشور زندگی کند و این سوابق را بصورت عملی نشان دهد. اقامت از طریق خرید ملک اقامتی موقتی است، پس از آنکه مدت زمان 5 سال طی شد و بعد از آن دولت ترکیه سوابق متقاضی را بررسی نمود ( داشتن حسن سابقه و توانمندی مالی ) اقامت دائم ترکیه به شخص متقاضی اهدا می گردد.

منظور از توانمندی مالی داشتن میزانی از درآمد است که نشان دهد شخص متقاضی و خانواده او در این مدت زمان توانسته اند مخارج زندگی خود در ترکیه بصورت قانونی تامین نمایند.

لازم به توضیح است که در این مدت زمان 5 سال فردی که اقامت ترکیه را دارد می تواند به دفعات به هر کشوری سفر کند اما در مجموع نباید بیشتر از 180 روز در هر سال خارج از ترکیه بماند، چنانچه تعداد روزهای بیرون بودن در ترکیه به مرز 180 روز رسید، حال چه در یک سفر یا در چندین سفر، شخص دارنده اقامت ترکیه می بایست برای سفرهای بعدی تا پایان سال اقامتی خود صبر کند و از سهمیه 180 روزه در سال دوم برای سفر به خارج از ترکیه استفاده نماید.

راه های دریافت اقامت دائم ترکیه

اقامت دائم ترکیه به چهار روش قابل انجام می باشد که در همه موارد شخص متقاضی باید از سلامت روحی و روانی کامل برخوردار باشد.

  1. اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت که یکی از بهترین روش ها جهت اخذ اقامت دائمی است. در صورت ثبت شرکت و فعال نگهداشتن آن به مدت پنج سال علاوه بر اینکه واجد شرایط درخواست اقامت دائم ترکیه می شوید می توانید از مزایای تجارت در ترکیه هم سود ببرید.
  2. اقامت دائم ترکیه از طریق خرید ملک که پس از گذشت پنج سال در صورت عدم فروش ملک خریداری شده قادر خواهید بود نسبت به اقامت دائم در ترکیه اقدام نمایید.
  3. اقامت دائم ترکیه از طریق ازدواج، پس از گذشت سه سال از ازدواج متقاضی واجد شرایط درخواست اقامت دائم می شود، البته در این نوع اقامت تحقیقاتی توسط پلیس انجام می پذیرد که واقعی بودن ازدواج اثبات گردد، همچنین فردی که با آن ازدواج صورت گرفته باید از ابتدا تابعیت ترکیه را داشته باشد.
  4. اقامت از طریق استخدام رسمی، در صورتیکه به مدت پنج سال سابقه پرداخت حق بیمه برای متقاضی ثبت شده باشد واجد شرایط درخواست اقامت دائم می گردد.

بررسی اقامت در یک کشور دیگر

زمانی که تصمیم به زندگی در کشور دیگری را داریم به این دلیل است که از شرایط فعلی خود رضایت کافی نداریم بنابراین به دنبال اقامت در یک کشور دیگر هستیم، ابتدا باید به بررسی این مسئله بپردازیم که چرا از شرایط حال حاضر رضایت نداریم و ببینیم آیا علت نرسیدن به نتیجه مطلوب در خودمان است یا در شرایط محیطی که در آن زندگی می کنیم.

اگر این علت را در خودمان یافتیم بهتر است بجای زندگی در یک کشور دیگر با زبان و فرهنگ متفاوت تغییراتی در روش کار و زندگی خود ایجاد کنیم چون بدون این تغییرات اساسی ما در یک کشور دیگر هم موفق نخواهیم بود، حتی احتمال نارضایتی از زندگی در کشور جدید می تواند بیشتر باشد، چون در محیطی جدید و نا آشنا وارد می شویم، اما اگر عدم کسب موفقیت یا رضایت از زندگی به شرایط محیطی ما بستگی دارد اقامت ترکیه می تواند گزینه خوبی باشد چون به لحاظ فرهنگی اشتراکات زیادی وجود دارد که ما در اینجا به دلایل انتخاب ترکیه اشاره کرده ایم.

علاوه بر روش هایی که در بالا اشاره شد شما می توانید از طریق راه هایی غیر از سرمایه گذاری اقامت ترکیه را بدست بیاورید، با تحصیل در یکی از دانشگاه های ترکیه این کار برای شما میسر است، البته از آنجا که ما بصورت تخصصی در زمینه دریافت اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری فعالیت داریم به شما توصیه می کنیم که برای انواع دیگر اقامت ترکیه با وکلای مربوطه حتما مشورت کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق فرم زیر پیام خود را ارسال نمایید.

خرید ملک در بیش از شصت کشور
یونان | قبرس | اسپانیا | پرتغال | آلمان | تایلند | فیلیپین | استرالیا | آمریکا | کانادا